Our Marriage

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 20 February 2009

Exam..Imtihan..Pengajaran




Musim exam skrg ni,mybbkan sy kurang berminat nak mnulis di blog ni..mcm dah penuh sawang pulak..hehe. Ala kulli haal,ade satu kisah sy nak cerite..kisah mase exam Histologi baru2 ni..

Sy dikira agak 'melenggang' pagi tu pg ke universiti.. Sy cuma bawak sbtg pen,sbtg pensel dan pemadam.. Tengah2 exam tu, tibe2 dakwat pen sy kehabisan. Pelik jugak sbb bukan selalu gune pun pen tu.. Puas la sy conteng2 dan 'hempuk2' pen tu atas meja, xkluar jugak dakwatnye.. Last2, sy jawab je dgn pensel.. Biarlah..huhu

Nasib baik 'ammu ( pakcik) tu tak kate ape mase sign attendance.. Kalau x,kene pinjam la kat org sebelah..hehe

Pengajarannye, bawak la pen yg betul2 syaghal ( elok) time nak pg exam tu.. check betul2 elok ke x. Ni tgh2 exam wat kacau.. Pening jgak dibuatnye.. Lain kali sy nak bwk byk2..biar la org nak kate ape..hehe

Ok..slmt berimtihan kpd shbt2 kat alex..u lain sume dah hbs..sabar je la..hehe

2 comments:

eunsuh_88 said...

uish husna biar betul..bahaya nie.. sbnrnya mmg xboleh lgsg tulis guna pencil kecuali nk lukis ja..uhuhu..tp inshaallah xpa kut mid year ja.. :)

yankis_88 said...

alex lagi seminggu nak habis exam sem ni....yes!
tension jgk la lama sgt exam ni...
hehehe....
good luck study....
tahun ni kena blk m'sia lg x?
hehehe....